ChameleonVillage.hu

Tekintsd meg bemutatkozó videónkat!


Eleségállat!

Mindenféle eleségállat hüllőknek!

Megnézem!
> Kaméleon árak, felszerelés, házhozszállítás ITT


Terráriumkészítés - terrárium buráinkEbben a videóban azt szeretném megmutatni, hogy a terráriumainkra, különböző méretben milyen tetőket tudunk készíteni. Ugye ez egy 130 cm-es eléggé extrém széles terrárium, úgyhogy természetesen pontosan 130cm széles a tető is.

TERRÁRIUMKÉSZÍTÉS ITT ---- >>> SUNNYTERRA.HU

Azt kell tudni a tetőről, hogy csak fekete színben tudjuk elkészíteni, viszont bármilyen szélességben. Hogyha megnézzük itt az oldalán, akkor azt látjuk, hogy pontosan illeszkedik a tető a terrárium tetejéhez, így szépen le is zárja azt. A tetőn van 2 db szellőző nyílás, ezen keresztül és nyilván az első rácson keresztül tud szellőzni a terrárium. Illetve a lámpákat ezzel kis a kapcsolóval lehet ki-be kapcsolni. Hogyha megnézzük a burát belülről, akkor azt látjuk, hogy ebben a pillanatban most 4 db izzó van, 2 db melegítő spotizzó és középen pedig a napfény pótlására UVB izzókat látunk.

Ebben az esetben, mivel ez egy extrém széles terrárium, ezért 2 db van benne. Általában 1 db szokott benne lenni, de tulajdonképpen ez csak megbeszélés kérdése, hogy mennyi legyen benne. Visszakapcsoljuk a terráriumot és tulajdonképpen így néz ki a dolog és ez az, amit kell tudni a buráról.

TERRÁRIUMKÉSZÍTÉS ITT ---- >>>
SUNNYTERRA.HUSzolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ