ChameleonVillage.hu

Tekintsd meg bemutatkozó videónkat!


Eleségállat!

Mindenféle eleségállat hüllőknek!

Megnézem!
> Kaméleon árak, felszerelés, házhozszállítás ITT

Csepegtetős itató a terráriumbaSziasztok,

Szeretnénk megmutatni elsősorban kaméleonoknak készült csepegtető-itatónkat. Amikor megvásároljátok, akkor a csomagban ezt találjátok. Először egy edényt, amiből kicsepeg a víz, illetve van rajta egy szorító csapocska, van egy gyűjtőrész, amelybe belecsöpög a víz. Ehhez majd később nektek kell hozzátenni egy edényt, amelybe végül össze fog gyűlni a víz.

Nézzük meg hogy is működik pontosan

Felül van egy edény, a terrárium tetején, ez szépen el is lehet rejteni, akár  a lámpaburák mögé, ez abszolút rejtve maradhat. Egy átlátszó csövön keresztül folyik be a víz a terráriumba, amint lehet látni, a szorító csapocska fixen van, ez lenne az ideális elhelyezés. A cső maradjon mindig vízszintes, a csapocskát nem kell bántani, egyszer kell csak beállítani és onnantól kezdve fixen maradhat és fix csöpögést biztosít. A rácson keresztül jut be a vékony gumicső, egy kis tapadókoronggal van fixálva, és alatta látható szintén kis tapadókoronggal ellátva a gyűjtőrész. Ha tiszta üvegre ragasztjuk fel, akkor abszolút stabil marad és nem esik le. Nyilván ha koszos, akkor meggyűlhet vele a bajunk.

A legjobb, ha minél kevesebb kanyar van a csőben, ami azt jelenti, hogy minél egyenesebben folyjon benne a víz, annál kevesebb az esélyünk rá, hogy esetlegesen elakadhat.

Az általunk készített terráriumoknak elő van készítve egy hely az esetleg utólagosan elhelyezett csobogónak, illetve csepegtető-itató rendszernek. A terrárium hátsó sarka ki van vágva és úgy van eldolgozva a terrárium hátfalával együtt, hogy utólagosan ki lehet törni és gyönyörűen ki lehet vezetni.

Ha esetleg olyan terráriumuk van, amelynél ez nem áll rendelkezésre, akkor a terrárium ajtó mellett tudjuk kivezetni, ami azt jelenti, hogy egy 3-4 mm-re nyitva marad a terrárium ajtó. Vagy pedig szintén a fent látható megoldással tágítunk egy lyukat a rácson, és úgy ki tudjuk vezetni elől. Ez sajnos nem a legszebb megoldás, de utólag így lehet megoldani a legegyszerűbben.Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ