ChameleonVillage.hu

Tekintsd meg bemutatkozó videónkat!


Eleségállat!

Mindenféle eleségállat hüllőknek!

Megnézem!
> Kaméleon árak, felszerelés, házhozszállítás ITT

Sisakos kaméleon a szobában szabadonSokszor felmerül az a kérdés, hogy szabad-e, illetve érdemes-e kaméleonunkat kivenni a terráriumból. Mindenképpen azt mondom, hogy igen. A Ficus Benjamin nevű növény az, ami szerintem a legalkalmasabb erre. Ha megnézzük, ez elég magas Ficus különben, kb 2m-es. És ha megnézzük, akkor látjuk, hogy van rajta egy sisakos kaméleon is. A színéből látszik, hogy igen csak jól érzi magát.

Ez az állat eléggé szürke, illetve feketés szokott lenni a kis terráriumában, és egészen szép színt öltött fel, hogy most kitettük ide. Úgyhogy mindenkinek azt javaslom, hogy szerezzen be egy nagyobb fikuszt és ha lehetősége van rá és tegye ki a lakásba. Nagyon jót tesz az állatnak, illetve nagyon sokszor a kaméleon rajta marad végleg ezen a ficuson és nem fog róla lemenni.

Nyilván ügyeljünk arra, hogy vannak olyan kaméleonok, amelyek lemásznak a ficusról. Figyeljük őt 1-2-3 napig. Nagyon sokszor a sisakos kaméleonokat kint lehet tartani, akár folyamatosan is egy ilyen növényen. Meg lehet oldani úgy az etetésüket, hogy a cserépbe bele tesszük a tücsköket egy dobozban, onnan szépen kilövöldözi és felmegy a ficusnak a lombkoronájába és ott elnézelődik.Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ