ChameleonVillage.hu

Tekintsd meg bemutatkozó videónkat!


Eleségállat!

Mindenféle eleségállat hüllőknek!

Megnézem!
> Kaméleon árak, felszerelés, házhozszállítás ITT

Sisakos kaméleon - nemek meghatározása | szexálás - fiú vagy lány?Szervusztok, Nagyon gyakran felmerül az a kérdés, akár kicsi, akár nagy kaméleonról van szó, hogy fiú-e vagy lány? A sisakos kaméleonoknál roppant könnyen meg lehet állapítani a nemeket. Igazából már születéskor. Úgyhogy ezt fogjuk megnézni. Nézzünk először is nagy állatokat. Nyilvánvalóan a nagy állatoknál lehet látni egy óriási sisakot és azon kívül is robosztusabb, erősebb állatról van szó, de ami mindig 100%-osan megmutatja a nemet, az az, hogy van-e sarkantyúja. Itt pl ennél az állatnál itt láthatjuk azt, hogy van egy sarkantyúja. Ez itt egy sarkantyú, mindig a hátsó lábakról van szó és itt látni a sarkantyút.

Tehát ez egyértelműen egy hím kaméleon. Itt van egy másik kaméleon, ott is látjuk azt, hát innen ebből a szögből, most nem annyira látjuk, de azért látjuk, hogy ott egy kis sarkantyú, mindig a hátsó lábon. Nézzünk egy többediket, nézzük azt a fiút, ott is látjuk a hátsó lábon azt a sarkantyút, pontosan a kép közepén. Tehát ez egy fiú. Most nézzünk meg egy kifejlett lány kaméleont, itt is van. Annyira kell csak, hogy a hátsólábát lássuk. Nyilván a nagy állatnál már szembetűnő egy picit is szakavatott személy számára, hogy ez a fiú vagy lány. Ez egy lány egyértelműen, de a lényeg az, hogy nincsen sarkantyúja, tehát itt, ahol láttatok az előbb sarkantyút, ott semmi sincs. Tehát ez itt teljesen sima. Tehát ez egy lány kaméleon.

Nézzük meg a flexáriumokat kint. Kimegyünk, itt van egy pár állat még. Ebben itt egy lány kaméleon van. Reméljük megmutatja a lábát, megmutatja úgy látszik és ott látszik is, hogy nincsen sarkantyú. Most nézzük meg a pici kaméleonokat, az 1-2 hetes kaméleonokat. Náluk is ugyan ez a helyzet, tehát sarkantyúja van a fiúnak, viszont nyilvánvalóan egészen pici a sarkantyúja. Vegyünk ki találomra egy állatot és megnézzük, hogy fiú-e vagy lány. Aztán kiveszünk még egyet és még egyet és szexáljuk. Hát igen, ezt azért videóval egy picit nehéz felvenni, erre mit tippeltek, hogy fiú-e vagy lány? Ez egyértelműen egy lány. Nem volt sarkantyú. Nézzünk egy másikat, igazából bármelyiket, hiszen úgy is 4-5-t megnézünk.

A kamera nem igazán veszi be jól, de ott látszik a pici sarkantyú. Kb 0,5-1mm-es sarkantyú, de mindig a hátsó lábon. Tehát itt a pici kis állat és látjuk, hogy ez egy fiú. Nézzünk még meg 1-2-t. Kicsit nehezen fokuszál a kamera, de ezen nincsen sarkantyú, tehát ez egy lány. Válasszunk még egy fiút és azzal szerintem teljesen egyértelművé válik, hogy fiú-e vagy lány és akkor mindenki saját magának 100%-os biztonsággal meg tudja állapítani, hogy fiú-e vagy lány. Ez egy fiú lesz, Csabi már megnézte. Kicsit tolat a jószág, de már itt lehet látni, hogy ott a pici sarkantyú, most mind a 2 hátsó lábán látni. Úgyhogy azt kell tudni, hogy gyakorlatilag meg lehet állapítani, már a kikeléskor, hogy egy kis kaméleon az fiú-e vagy lány.

Ez a módszer, úgyhogy mostantól szerintem nem lesz problémátok.Szolgáltatásainkat segítik a cookie fájlok. Szolgáltatásaink igénybevételével egyetért használatukkal. Több információ